Hinnasto

Liittymät

Perusliittymä
OMAKOTITALOT, MÖKIT JA PIENYRITYKSET

Perusliittymä on liittymätuote kodin yhdistämiseksi valokuituverkkoon. Perusliittymä sopii myös vapaa-ajanasuntoon. Pienet yritykset tai julkiset toimipisteet voivat myös tilata perusliittymän, samalla hinnalla kuin yksityiset kotitaloudet!

Taloyhtiöliittymä
ASUIN- TAI LIIKEKIINTEISTÖN LIITTYMÄ

Taloyhtiöliittymä on ratkaisu asuintaloyhtiöiden ja monen yrityksen liikekiinteistöjen toteuttamiseen usean kuidun ratkaisuna, joissa jokaiselle loppuasiakkaalle tai käyttäjälle varataan kokonaan oma kuitu runkoverkkoa myöten. Asiakkaille kyseessä ei ole samalla tavalla jaettu yhteys, mihin perinteisesti on totuttu, vaan jokaiselle asiakkaalle kyetään tarjoamaan täysi verkon nopeus! Taloyhtiöliittymällä varmistat, että taloyhtiön osakkeiden arvo säilyy myös tulevaisuudessa ja kaikki tulevaisuuden palvelut ovat käytettävissä jokaisessa huoneistossa!

Asuintaloyhtiöt tilaavat huoneistokokonsa mukaisen liittymäratkaisun kiinteistöönsä, jonka Ranuan Infra Oy Kuituverkot toimittaa yhteen pisteeseen eli kiinteistöjakamoon (usein teknisessä tilassa). Mikäli taloyhtiöön kuluu useita eri kohteita, lasketaan hinta kunkin kohteen huoneistomäärän mukaisesti. Taloyhtiöt huolehtivat kiinteistön asianmukaisesta sisäverkosta. Tämän jälkeen jokainen huoneisto (asukas) voi itse päättää yhteyden tilaamisesta huoneistoon tarpeensa mukaisesti. Ja, koska jokainen huoneisto yhdistetään omalla kuidullaan perille asti, voidaan jokaiselle asiakkaalle tarjota täyden nopeuden lisäksi myös asiakastukea aina päätelaitteelle asti.

Ota yhteyttä Ranuan Infraan ennen tilauksen tekemistä! Usean kohteen taloyhtiöille lasketaan tarjous. Lähetä tarjouspyyntö lomakkeella.

Yhteyspalvelutuotteet Hinnat
Kotiyhteys

200/200Mbit/s -nopeus.*

500/500Mbit/s -nopeus.*

1000/1000Mbit/s -nopeus.*
*Sisältävät kaksi Maxivision Viihde Peruspalvelua.

sis. alv 24%

49,00€ / kk

59,00€ / kk

69,00€ / kk

Mökkiyhteys
100/100Mbit/s -nopeus.
Sisältää kaksi Maxivision Viihde Peruspalvelua.
29,50€ / kk

Liittyminen kuituverkkoon

Ota meihin yhteys, saadaksesi tarjouksen kiinteistösi liittämisestä valokuidun runkoverkkoon. Kuituvarauksen tilauksen voit tehdä tilauslomakkeella.

Jos kiinteistöösi on rakennettu kuituvaraus (kaapeli on vedetty talon seinään asti), voit tilata käyttöönoton tilauslomakkeella.

KUITUVARAUKSEN KÄYTTÖÖNOTTO Hinta, sis. alv 24%
   
Käyttöönotto 430 €