Kotitalouksille

PALVELUT KOTITALOUKSILLE

Ranuan Infran kuituverkkojen asiakkaana et kärsi hitaasta tai epäluotettavasta yhteydestä: Meidän verkossa surffaat internetissä ja käytät verkon palveluita huippunopealla 100/100 Mbit/s -nopeudella! Kuituyhteydellä toteutetty internetyhteys on lisäksi laadukas ja toimintavarma. Nyt vauhtia riittää tarpeeseen jos toiseenkin! Ovi tulevaisuuteen on auki!

Helppo valinta kotitalouksiin ja pieniin yrityksiin: NETPLAZA

KOTIYHTEYS

Kotitalouksille, vapaa-ajanasunnoille ja perus-yrityskäyttöön sopiva 100/100 Mbit/s nopeudella toimiva yhteys. Palveluntuottajana toimii Netplaza Oy.

Kotiyhteys sisältää myös Maxivision Viihde -peruspaketin, joka käsittää kaikki kotimaiset vapaassa levityksessä olevat tv-kanavat ja niiden HD-versiot – yhteensä siis 20 kanavaa.

Edullisempi vaihtoehto vapaa-ajanasunnoille:

MÖKKIYHTEYS

Edullisempi ja joustavampi ratkaisu mökin kaistatarpeisiin. 100/100 Mbit/s nopeudella toimiva yhteys, jossa käyttöaikaa 100 päivää. Palveluntuottajana toimii Netplaza Oy. Sisältää myös Maxivision Viihde Peruspalvelun.

Mökkiyhteys voidaan kytkeä aktiiviseen käyttötilaan aina mökille mennessä. Kulutat käyttöpäiviä vain silloin, kun tarvitset yhteyttä. Kytkentä aktiivitilaan ei edellytä soittoja tai viestejä asiakaspalveluun, voit tehdä sen itse mökiltäsi verkon kautta.