Tilaa liittymä ja/tai yhteyspalvelu!

Valitse sopivin vaihtoehto:

Yksityiset henkilöt: Siirry tilauslomakkeelle

Yritykset, maatilat: Siirry tilauslomakkeelle

Taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, liikekiinteistöt ja majoitusyritykset:
Lähetä tarjouspyyntö!

OHJE: Tilauksen yhteydessä tilaajan henkilöllisyys varmennetaan joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Samalla tilaaja allekirjoitaa sopimuksen sähköisellä allekirjoituksella. Liittymän tai palvelun hintaa ei veloiteta varmennuksen yhteydessä!

Sähköisesti allekirjoitettu tilaus on sitova, eikä sinulle lähetetä enää sopimuspapereita postitse allekirjoitettavaksi!

Jos liittymän toimittaminen edellyttää maksullista lisärakentamista, tehdään asiakkaalle AINA tarjous liittymän toimittamisesta. Näin asiakkaalla on mahdollista perääntyä sopimuksesta, vaikka hän olisikin tehnyt sähköisen tilauksen. Mikäli lisärakentamista ei tarvita ja liittymä voidaan toimittaa tarjoushinnalla, jää tehty tilaus voimaan.

Liittymän hinta veloitetaan erillisellä laskulla vasta, kun liittymä on käyttöönotettavissa tai toimitettu (kuituvaraus). Myös yhteyspalvelut veloitetaan aina laskulla.

Tilauksen tekeminen edellyttää, että sinulla on sähköpostiosoite. Sähköpostiisi lähetetään tilauksesta syntynyt sopimuslomake ja yleiset sopimusehdot. Tulosta saamasi sopimuslomake talteen!

Jos et halua tehdä sähköistä tilausta, ei hätää – ota yhteyttä!