Kaukolämmön tuotanto

Ranuan Infra Oy vastaa Ranuan kirkonkylän alueella lämpöenergian tuotannosta ja jakelusta.  Ranuan Infra Oy omistaa Teeritien ja Kolomaan biolämpökeskukset sekä taajaman alueen kaukolämpöverkon.

Lämmön tuotanto

Kaukolämpö on vakaa, edullinen, ympäristöystävällinen ja helppo tapa lämmittää kiinteistöjä. Polttoaine tulee lähialueilta, kotimaisia ja paikallisia energialähteitä hyödyntäen. Tulevissa investoinneissa panostamme entisestään kotimaisten polttoaineiden käytön mahdollisuuteen.

Liittyminen kaukolämpöön

Kaukolämpöön liittyvä kiinteistö tarvitsee liittymisjohdon, energianmittauslaitteet ja lämmönjakokeskuksen. Kysy saatavuus/tarjous kaukolämpöliittymästä kiinteistöllesi info(at)ranuaninfra.fi

Kaukolämpömittarin lukeminen:

Kaukolämmön energiamittarin lukemaa ei enää erikseen tarvitse ilmoittaa energialaitokselle. Ranuan Infra Oy on vaihtanut vanhat energiamittarit uusiin Axioman etäluettaviin mittareihin vuonna 2020-2021. Etäluentajärjestelmä toimii Digita Oy:n IoT-verkon kautta. Tarvittaessa kysymme asiakkailtamme energialukeman tai käymme paikan päällä tekemässä tarkastuskäynnin. Mahdollisesta käynnistä ilmoitamme asiakkaille aina etukäteen.