Kuituasiakas: Vaihda päätelaite tehokkaampaan!

Asiakaspäätelaitteen vaihto CTS FWR5 -päätelaitteeseen 149 € sis. alv 24 % asennettuna!

(Ovh. 159 € + asennustyö ja matkakulut)

Kampanjahinta voimassa päätelaitteen vaihtotilauksille, jotka tehty 31.10.2020 mennessä!

Vaihtotyö tehdään loppuvuoden 2020 aikana keskitetysti.

CTS FWR5 – päätelaitteessa on nopeampi 11ac WiFi sekä CTS Wifi Extender – tuki, eli WiFi-verkon laajentamismahdollisuus.

Ranuan Infra Oy:n liittymistä suurin osa on asennettu vuosien 2015–2017 aikana ja lähes kaikissa liittymissä on edelleen käytössä alkuperäinen päätelaite CTS FWR3. Laitteilla on nyt ikää 3-5 vuotta ja se saattaa alkaa näkyä niiden toiminnassa. Laite voi pätkiä nettiyhteyttä tai hidastaa muuten vain toimintaansa. Myös langattoman verkon teho hiipuu ajan saatossa. Viimeisen vuoden aikana päätelaitteita onkin uusittu yhä kasvavalla tahdilla.

Siinä missä CTS FWR3:ssa on käytössä vain yksi langattoman verkon taajuus (2,4Ghz), on uusimmissa päätelaitteissa käytössä 2 taajuutta. Uudessa CTS FWR5 päätelaitteessa on vanhaan päätelaitteeseen verrattuna kantavampi ja nopeampi langaton Dual Band 5 Ghz ja 2,4 Ghz WiFi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että erilaiset laitteet voivat käyttää juuri niille parhaiten soveltuvaa taajuutta. Monet vanhemmat laitteet toimivat vain 2,4Ghz taajuudella, mutta uudemmat puhelimet, tabletit, tietokoneet, älytelevisiot, pleikkarit, jne. osaavat valita kulloinkin parhaimman yhteyden tarjoavan langattoman verkon taajuuden. Uusi päätelaite parantaa siten kodin langattoman verkon toimintaa merkittävästi. Karkea ero näiden kahden langattoman verkon osalta on, että 2,4 GHz kantaa pidemmälle mutta on hitaampi, kun taas 5 GHz verkko kantaa hieman lyhyemmän matkan mutta on merkittävästi nopeampi.

Uuden päätelaitteen normaali hinta on 159 € + asennustyö ja matkakulut. Tarjoamme nyt vaihtokampanjassa uuden päätelaitteen hintaan 149 €, sisältäen asennustyön ja asentajan matkakulut sekä uuden päätelaitteeseen asennettavan optiikan (arvo 27 €). Asennustyön yhteydessä mittaamme ja varmistamme samalla liittymän toiminnan.

Lisäksi kampanjassa tarjoamme uuden päätelaitteen kanssa toimivaa langattoman verkon CTS-EXT toistinta. Tällä pistorasiaan kytkettävällä laitteella asiakkaalla on mahdollista laajentaa langattoman verkon toimintaa kattamaan paremmin esim. talon mahdollinen yläkerta tai pidemmän rakennuksen toisen päädyn huoneet – riippuen toki miten ja minne varsinainen päätelaite on asennettu. Toistimen hinta on 79 € / kpl ja näitä voi halutessaan asentaa useampia samaan verkkoon. Asennettujen päätelaitteiden suuren määrän takia pyydämme tekemään sitovat varaukset sähköpostilla osoitteeseen info@ranuaninfra.fi. Päätelaitteita tilataan varausten mukaisesti ja toimitus- ja asennusaika sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen.

Hyvää syksyä toivottaen,

Ranuan Infra Oy