Kuitukampanja!

Ranuan Infra Oy tarjoaa uuden kuituliittymän tai kuituvarauksen käyttöönoton

Liittymismaksu 749 € + rakentamiskustannukset

sis. alv. 24 % (normaalihinta 950,00€ + rakentamiskustannukset)

hinta voimassa  1.6 – 30.06.2021 välisenä aikana tehdyille tilauksille

Kuituliittymän rakentaminen sisältää kaivuutyöt eli kaapelinvedon, hitsaukset, käyttöönottokytkennät, päätelaitteen asennuksineen sekä yhteyden avauksen – asiakkaan kanssa tehdään 24kk määräaikainen sopimus yhteydestä, jonka jälkeen jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Ranuan Infra Oy tarjoaa kuituvarauksen käyttöönoton

199 € sis. alv. 24 %

hinta voimassa  28.05 – 30.06.2021 välisenä aikana tehdyille tilauksille (koskee asiakkaita, joilla on jo sopimus kuituvalmiudesta)

Kuituvarauksen käyttöönotto sisältää liittymän käyttöönottokytkennät, päätelaitteen asennuksineen sekä yhteyden avauksen – asiakkaan kanssa tehdään 24kk määräaikainen sopimus yhteydestä, jonka jälkeen jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Kampanjatilaukset ja yhteydenotot:
sähköpostitse: info@ranuaninfra.fi
puhelimitse: 0406413255 tai 0400290887

Rakentamiset keskitetysti heinäkuussa!

Elokuun ja syyskuun yhteys uusille asiakkaille veloituksetta!

MUISTATHAN KOTITALOUSVÄHENNYKSEN!


VALONNOPEUDELLA

Valokuituyhteys on tiedonsiirtokyvyltään ylivoimainen ja päihittää nopeudessaan selvästi kuparikaapelin ja langattomat yhteydet. Parhaimmillaan kaikki maailman tietoliikenne mahtuisi kulkemaan yhdessä ainoassa valokuidussa.

KAIKEN TAKANA ON KUITU

Langattomat yhteydet on tarkoitettu käytettäväksi liikkeellä ollessa, kotiisi kuitu on paras ratkaisu. Valokuitu on kaiken tietoliikenteen takana, myös langattoman verkon. Valokuitu on nyt ja tulevaisuudessa paras valinta kotisi, yrityksesi tai mökkisi yhteydeksi.

TV-PALVELUT

Valokuitu tuo uuden tavan katsella tv:tä sekä runsaan valikoiman tv-kanavia ja tilausvideoita. Ohjelmia voi myös tallentaa verkkoon. Laajakaista-tv palveluja tarjoaa muun muassa Maxivision.