Ranuan Infra Oy hakee käyttöteknikkoa

Ranuan Infra Oy on Ranuan kunnan 100 % omistama yhtiö, jonka tehtäviin kuuluvat vesihuollon verkostojen ylläpito ja veden jakelu, kaukolämmön tuotanto ja verkoston ylläpito, laajakaistaverkoston ylläpito ja markkinaehtoisten kiinteistöjen vuokrausliiketoiminta. Uusina toimintoina tehtäväksemme on siirtynyt isännöinti- ja vuokralaskutustehtäviä sekä kiinteistöhuollon tehtäviä.

Työyhteisö on pieni ja palvelutehtävämme menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että jokainen työntekijä on tarvittaessa valmis joustamaan niin työtehtävien kuin työajankin suhteen.
Ranuan Infra Oy:n liikevaihto on 2,3 milj. euroa ja se tuottaa palveluita noin 1500 asiakkaalle puhtaan veden jakelussa, jäteveden käsittelyssä, kaukolämmön tuotannossa, laajakaistapalveluissa sekä vuokrausliiketoiminnan ja kiinteistöhuollon tehtävissä.

Käyttöteknikon toimen vapautuessa tarvitsemme tiimiimme lisäresursseja hoitamaan yhtiön liiketoimintaan liittyviä tehtäviä lämmöntuotannon, vesihuollon, kiinteistöhuollon ja teletekniikan tehtävissä.

Haemme käyttöteknikkoa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Käyttöteknikkona päätehtäviisi kuuluu:

 • Varmistaa osana Ranuan Infran tuotanto-organisaatiota tuotantolaitosten ja niihin liittyvien verkostojen sekä omistamiemme ja hallinnoimiemme kiinteistöjen jatkuva toimintakunto sekä ennakoiva huolto, polttoaine-, tarvike- ja varaosahankinta ja muut vastaavat tehtävät.
 • Hankintaesitysten ja tilausten valmistelu tarpeellisilta osin ja laitteistojen huoltoon liittyvien varaosien, korjausten yms. hankinta/tilaaminen yhdessä muun tiimin kanssa.
 • Varallaolo 24/7
  • Ranuan Infra Oy:llä ja Ranuan kunnalla on yhteinen varallaolojärjestelmä. Päivystyksen piiriin kuuluvat Infran omien kiinteistöjen ja tuotantolaitosten sekä Infran sopimusten mukaiset kiinteistöt sekä kunnan hallinnoimat kiinteistöt. Päivystysringissä on tällä hetkellä 6 henkilöä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää

 • erilaisia teknisiä työtaitoja ja tiimityöskentelytaitoja
 • oma-aloitteellisuutta ja oppimishalua
 • positiivista ja oma-aloitteista asennetta
 • järjestelmällistä työotetta ja kykyä hallita monipuolista tehtäväkenttää.

Arvostamme

 • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • asiakaslähtöisyyttä
 • kykyä itsenäiseen ja huolelliseen työskentelyyn.

Lopullinen toimenkuva ja palkkaus määräytyy valitun henkilön koulutuksen ja työkokemuksen sekä kouluttautumisvalmiuden perusteella. Lisäksi eduksesi katsotaan monipuolinen kokemus erilaisista korjaustöistä, automaatio- ja tietotekniikkajärjestelmien tuntemus sekä halukkuus jatkokouluttautumiseen.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn joustavilla työajoilla sekä asiantuntevalla ja mukavalla työyhteisöllä.

Pyydämme jättämään hakemuksen sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakuaika päättyy 10.1.2019 klo 15:00

Hakukelpoisuus
Tehtävä edellyttää soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa opistoasteista tutkintoa.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.2.2019 tai sopimuksen mukaan
Ensisijainen sijainti: Ranua
Organisaatio: Ranuan Infra Oy
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: AVAINTES

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Veli Saarijärvi, puh. 040 648 4525

Hakuaika päättyy: 10.1.2019