Ranuan Infra Oy hakee laitosmiestä!

Ranuan Infra Oy on Ranuan kunnan 100 % omistama yhtiö, jonka tehtäviin kuuluvat vesihuollon verkostojen ylläpito ja veden jakelu, kaukolämmön tuotanto ja verkoston ylläpito, valokuituverkoston ylläpito ja markkinaehtoisten kiinteistöjen vuokrausliiketoiminta sekä rakennuttamis-, isännöinti- ja kiinteistöhuollon erilaisia tehtäviä.

Työyhteisö on pieni ja palvelutehtävämme menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että jokainen työntekijä on tarvittaessa valmis joustamaan niin työtehtävien kuin työajankin suhteen.

Ranuan Infra Oy:n liikevaihto on 2,5 milj. euroa ja se tuottaa palveluita noin 1700 asiakkaalle puhtaan veden jakelussa, jäteveden käsittelyssä, kaukolämmön tuotannossa, laajakaistapalveluissa sekä vuokrausliiketoiminnan ja kiinteistöhuollon tehtävissä.

Haemme laitosmiestä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa ammattikoulututkintoa tai työssä hankittua osaamista ja kokemusta jätevedenpuhdistamon kunnossapidosta ja prosessinhallinnasta.

Laitosmies huolehtii ja ylläpitää jätevedenpuhdistamon toimintaa ja prosessinhallintaa, osallistuu kiinteistöhuollon tehtäviin sekä avustaa vesihuoltomestaria ja käyttöteknikkoa vedenhankinnan ja lämmöntuotannon tehtävissä. Tehtävään sisältyy varallaolon velvollisuus (24/7).
Ranuan Infra Oy:llä ja Ranuan kunnalla on yhteinen varallaolojärjestelmä. Päivystyksen piiriin kuuluvat Infran omien kiinteistöjen ja tuotantolaitosten sekä sopimusten mukaiset kiinteistöt sekä kunnan hallinnoimat kiinteistöt. Päivystysringissä on tällä hetkellä 6 henkilöä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutusta tai työssä hankittua kokemusta jätevedenpuhdistamon ja/tai vesihuollon tehtävistä, erilaisia teknisiä työtaitoja ja tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteellisuutta ja oppimishalua, positiivista ja oma-aloitteista asennetta, järjestelmällistä työotetta ja kykyä hallita monipuolista tehtäväkenttää.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä, kykyä itsenäiseen ja huolelliseen työskentelyyn, halua ja kykyä oppia uusien mobiilipohjaisten järjestelmien käyttöä ja automatiikkajärjestelmien hallintaa ja käyttöä.

Lopullinen toimenkuva ja palkkaus määräytyy valitun henkilön koulutuksen ja työkokemuksen sekä kouluttautumisvalmiuden perusteella. Noudatettava työehtosopimus AVAINTES. Lisäksi eduksesi katsotaan monipuolinen kokemus erilaisista korjaustöistä, automaatio- ja tietotekniikkajärjestelmien tuntemus sekä halukkuus jatkokouluttautumiseen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn joustavilla työajoilla sekä asiantuntevalla ja mukavalla työyhteisöllä.

Pyydämme jättämään hakemuksen sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakuaika päättyy 20.1.2019 klo 15:00 (Linkki ilmoitukseen KuntaRekryssä)

Hakukelpoisuus
Tehtävä edellyttää soveltuvaa ammattikoulututkintoa tai työssä hankittua osaamista ja kokemusta jätevedenpuhdistamon kunnossapidosta ja prosessinhallinnasta.
Kohteen aloituspäivämäärä: 1.3.2019
Ensisijainen sijainti: Ranua
Organisaatio: Ranuan Infra Oy
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: AVAINTES

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Veli Saarijärvi, puh. 040 648 4525 (tavoitettavissa puhelimitse 8.1.2020 alkaen)

Hakuaika päättyy: 20.1.2019